Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с левия стоп и гадния пепелник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз го имах този проблем с пепелника.Оправих го. Трябва да се разглоби 4 болчета трябва да се развият и се сваля Има едно щивче(краче) от дясно което влиза в улей Щивчето(крачето) е метално Като алуминиево Трябва просто да се закриви савсем малко кам пепелника и после всеки път се затваря нормално

Comment

Re:

Първоначално публикувано от zaryto
      Моя пепелник е същия натискаш го в горния ляв ъгъл с палеца и може и да се затвори...поне при мен това е хватката.
      при нас е същата работа
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06

Comment

Re:

Първоначално публикувано от JK
        Моя пепелник е същия натискаш го в горния ляв ъгъл с палеца и може и да се затвори...поне при мен това е хватката.
        при нас е същата работа
        Ти пък си и от Плевен Свали го тоя пепелник и се обади да го оправим И аз сам от Плевен

Comment

Re:

Същата работа - само в горния десен ъгъл или на средата.Проблема при мен обаче е,че когато някоя от предните врати бъде затворена по-силно и нервно и има лек трясък пепелника се отваря Случвало ми се е 2-3 пъти като съм бързал и сам затварял вратата бързайки и по-силно.
          Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

и аз имах проблем с пепелника при мене се беше откачила пружинката на забавящия механизъм според мене там нямя кякво да се счупи
            145 1.6 boxer
            146ti

Comment

Working...
            X